TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1995 guests and 3 members online

  • kowac93
  • maja.vlahovic.904
  • DidiTDI

Madona šokirala publiku na konceru!

17/12/2015

Ovih dana svi pričaju o onome što se desilo na Madonninom koncertu u Mančesteru.U ponedeljak, 14. decembra, Madonna je u sklopu promocije svog poslednjeg albuma,„Rebel Heart“, održala koncert u Manchester Areni. Nakon gotovo sat vremena kašnjenja početka koncerta, publika se uznemirila i počela da zviždi, dobacuje i poziva Madonnu da se pojavi na bini.

Kada je konačno izašla, Madonna se zahvalila obožavaocima, nakon čega je usledio šok. Rekla je: ,,Inače, ni ja ne volim da kasnim i zato se sve vi, k**ke, možete j**eno prestati žaliti. Nisam sedela u bekstejdžu, jela čokoladu, sređivala nokte i ekstenzije.’’

Ona je svojim fanovima objasnila kako je došlo do problema tehničke prirode i konstatovala kako koncert nije kasnio jer je ona „sebična diva“. Dodala je: „Ako vi k**ke nameravate da se žalite, ubuduće nemojte da dolazite na moje nastupe“. Uostalom, pogledajte i vi snimak sa koncerta i prosudite sami.

Ocenite
(5 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register