TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1880 guests and 5 members online

  • hardvet
  • kowac93
  • maja.vlahovic.904
  • DidiTDI

Adel obara sve rekorde

04/12/2015

Adele je uspela da prosle nedelje postavi novi rekord u prodaji albuma! Tokom prvih nedelju dana, njeno treće studijsko izdanje „25“ samo u SAD prodato je u više od tri miliona primeraka!Pre nego što je album „25“ bio objavljen, predviđalo se da će premašiti prilično veliku cifru od milion prodatih primeraka albuma u prvih nedelju dana od objavljivanja. Onda smo shvatili da je to sasvim izvesna stvar, pa je brojka pomerena na više od 1.32 miliona albuma za sedam dana, što je rekord u kategoriji pevačica koji je postavila Britney Spears sa albumom „Ooop! ... I Did It Again“.

Nakon toga se postavilo pitanje da li može da obori rekord nad rekordima koji je 2000. godine postavio sastav NSYNC sa „No Strings Attached“ – koji su imali 2.42 miliona prodatih albuma! Sada su stigli zvanični podaci - Adele je prodala više od tri miliona albuma i to pre isteka prve nedelje od objavljivanja. Tačna brojka za prvih sedam dana biće poznata vlo brzo.

Ocenite
(4 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register