TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1982 guests and 3 members online

  • kowac93
  • maja.vlahovic.904
  • DidiTDI

Adel kreće na turneju

02/12/2015

Pojavila se informacija koja je obradovala fanove jedne od najpopularnije pevačice današnjice. Adel će sledeće godine krenuti na prvu turneju u proslednje četiri godine.Detalje turneje, na kojoj će promovisati svoj novi album "25", pevačica je objavila na svom zvaničnom sajtu.
Adel kreće na turneju u februaru, a koncerti će biti održani u arenama u Velikoj Britaniji, Irskoj i širom Evrope.
Prema pisanju Gardiana, turneju će započeti koncertom u Belfastu 29. februara, a zatvoriće ga nastupom u Antverpenu 13. juna.
Zasad se zna da će britanska pevačica pevati i u Stokholmu, Oslu, Kopenhagenu, Herningu, Berlinu, Hamburgu, Kelnu, Cirihu, Lisabonu, Barseloni, Veroni, Amsterdamu i Parizu.
Adelin album "25" je sa današnjim danom prodat u 737.000 primeraka samo u Velikoj Britaniji, čime je oborila rekord koji je od 1997. držala grupa Oasis sa albumom "Be Here Now", koji je u istom vremenskom razdoblju prodat u 696.000 kopija.
U SAD, Adelin treći studijski album već je dostigao 2,3 miliona prodatih kopija, a procenjuje se da će lako prevazići i brojku od 2,9 miliona.
Ocenite
(2 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register