TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 2022 guests and 2 members online

  • DukaTDI
  • maja.vlahovic.904

"SADA SAM SREĆAN"

Liam Payne otvorio je dušu i progovorio o depresiji koja ga je pratila dok je bio član dečačkog benda One Direction, iako možda deluje neverovatno da je to moguće kada ste toliko popularni. Liam kaže da su postojali dani kada nije trebalo da bude na bini sa ostatkom benda i da je pokušavao da sakrije unutrašnje borbe koje je imao dok se upoznavao sa fanovima. "Iskreno, nisam mogao da odradim toliko nastupa. Treba da izađeš, obučeš se, nabaciš ogroman osmeh, a ispod svega toga se dešava nešto što ljudi ne primećuju", rekao je autor hita Strip That Down.

Preloman trenutak je, kako tvrdi, bio u oktobru 2015. godine kada je raskinuo sa tadašnjom devojkom. Ubrzo nakon otkazanog koncerta u Belfastu, One Direction su rešili da se raziđu. Payne kaže da je to bila zdrava odluka i da su, zahvaljujući njoj, on i momci iz benda zaista mogli da cene uspeh koji su postigli. I ne samo to – Liam se izlečio od depresije. "Sada sam potpuno druga osoba, srećan sam i fokusiran na dete i devojku i na solo karijeru", poručio je Liam Payne.

Ocenite
(0 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register