TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1427 guests and 4 members online

  • vuk-time-out
  • petko
  • kowac93
  • maja.vlahovic.904

LOVEFEST NAJBOLJI?

"Lovefest", festival muzike koji se razlikuje od svih u regionu, i ove godine je nominovan za "Najbolji evropski festival srednje veličine" prestižnu nagradu koju dodeljuje najuticajnije evropsko nagradno takmičenje - European Festival Awards(EFA).

U konkurenciji za ovo priznanje je još 60 popularnih manifestacija iz 20 država među kojima su i hrvatski "In Music", nemački "Melt" kao i holandski festival "Best Kept Secret". Glasanje je do 13. novembra, a lista 10 najboljih festivala, koji su se plasirali u finale, biće objavljena sedam dana kasnije. Proglašenje pobednika po kategorijama zakazano je za 17. januar naredne godine, na "Eurosonic Noorderslag" festivalu, u holandskom Groningenu.

Ovog leta je Vrnjačka Banja bila domaćin po 11. put, a može se pohvaliti rekordnom posetom od preko 100 hiljada ljubitelja ovakvih festivala, mladih ljudi iz celog sveta.

Oni koji glasaju za omiljeni festival, učestvuju u trci za osvajanje VIP karata za pobednički, a svi oni kojima je najbolji provod tokom leta bio na festivalu ljubavi, svoj glas mogu dati na sledećem linku:

http://eu.festivalawards.com/vote/
Ocenite
(0 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register