TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1915 guests and 3 members online

  • kowac93
  • maja.vlahovic.904
  • DidiTDI

KAD BEYONCE PRISTANE…

Kolumbijski pevač J Balvin kaže da se skoro onesvestio kada je Beyonce prihvatila da sarađuje na remiksu pesme Mi gente.

Iako je postigao ogroman uspeh i sa originalnom verzijom pesme u kojoj gostuje Willy William, J Balvin je želeo da je podigne na viši nivo.

Balvin i njegov tim kontaktirali su Queen B i nakon samo dva dana dobili odgovor. "Malo je falilo da padnem u nesvest. Pričamo o jednoj od najvećih muzičkih zvezdi ikada. I dalje sam u šoku", rekao je Kolumbijac. Kaže da je vrlo zahvalan Beyonce što je pristala na saradnju i ponovio da je pesmu napravio jer je svetu potrebno više ljubavi i pozitivnih vibracija. J Balvin je otkrio i da je "glavni krivac" što je Beyonce pristala da otpeva svoj deo njena petogodišnja ćerka Blue Ivy, koja je po ceo dan pevušila ovaj hit.

Zarade od ove verzije pesme Mi gente idu u humanitarne svrhe, za pomoć onima koji su pogođeni nedavnim uraganima na Karibima i zemljotresima u Meksiku.

Ocenite
(0 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register