TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1968 guests and 3 members online

  • kowac93
  • maja.vlahovic.904
  • DidiTDI

Stiže Rag 'n' Bone Man!

Rag 'n' Bone Man, imao je letos fenomenalan nastup u okviru Exit festivala, a svi koji su propustili, imaju priliku da to nadoknade na proleće. Rory Graham, odnosno Rag 'n' Bone Man nastupiće u Beogradu u Hali Sportova "Ranko Žeravica" 6.maja naredne godine, u okviru svoje Grande Reserve turneje. Turneja počinje u februaru i obuhvata nastupe u 20 zemalja.

Ulaznice će biti u prodaji od 6. oktobra putem eventim.rs i Eventim prodajne mreže po cenama od 2.800 dinara za parter, 3.400 za tribine i 3.800 za VIP.

Debi album ovog dobitnika BRIT i Echo nagrada, Human, izdat je u februaru ove godine i postao najprodavaniji album muškog izvođača u ovoj dekadi. Najavni singl sa tog albuma bio je Healed koji nije prošao preterano zapaženo, ali je zato narednim, Human, Rag 'n' Bone Man skrenuo pažnju na sebe i zasluženo postao jedan od najzapaženijih pevača današnjice.

Ocenite
(0 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register