TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1842 guests and 4 members online

  • hardvet
  • kowac93
  • maja.vlahovic.904
  • DidiTDI

Prosto komplikovana Demi Lovato

Demi Lovato objaviće 17. oktobra na svom YouTube kanalu vrlo iskren i emotivan dokumentarac. U filmu nazvanom Simply Complicated, mlada pevačica pričaće nam, pored muzike, i o mnogo ličnijim stvarima, kao što su poremećaj u ishrani koji je imala, borba sa zavisnošću, ljubav.

Ovaj dokumentarac prati Lovato dok pravi novi album Tell Me You Love Me, a pop zvezda će, kako kaže, ispričati do sada nepoznate stvari i otkriti sirov i intiman pogled na svoj život.

"Moji fanovi su bili na ovom putu sa mnom prethodnih osam godina i sa njima želim da podelim neke od najvažnijih stvari iz mog života. Pošto krećem ispočetka i profesionalno i privatno (nakon raskida šestogodišnje veze sa Vilmerom Valderamom), važno mi je što je dokumentarac napravljen tako da mi omogućava da direktno sa obožavaocima delim svoje priče", rekla je Demi.

Pored dokumentarnog filma, za naredni mesec je najavljan i izlazak njenog novog albuma. Tell Me You Love Me će biti izdat 29. septembra i to je njen 6. album sa kojeg je već objavila Sexy Dirty LoveM, You Don't Do It for Me Anymore, Sorry Not Sorry i Tell Me You Love Me.

Ocenite
(1 glas)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register