TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1515 guests and 4 members online

  • vuk-time-out
  • petko
  • kowac93
  • maja.vlahovic.904

Nicki Minaj sprema nešto veće od Anakonde

Nicki Minaj se često pojavljuje u medijima, što zbog privatnog života, što zbog saradnji sa drugim muzičarima – Kissing Strangers, Swalla, Run Up, Light My Body Up samo su neki od hitova na kojima je gostovala. Ali, fanovi se pitaju šta je baš sa njenom novom muzikom. Nedavno je otkrila da će čekanju uskoro doći kraj! I ne samo to, nego kaže da će se itekako isplatiti tolika pauza. Rekla je da će sledeće poglavlje u njenoj karijeri biti milijardu puta bolje, veće i uticajnije od mega hita Anaconda iz 2014. godine.

"Ovo će definitivno značiti ogromnu promenu. Predstojeći period će biti najzapaženiji u mojoj karijeri", rekla je pevačica rođena na Trinidadu i Tobagu. Minaj dodaje da ne može sa sigurnošću da kaže kada će izdati novi album: "Jednostavno ne znam da li je gotovo 10% ili 80% albuma. Može da se desi da sutra uđem u studio i shvatim da mi se ne sviđa ništa što sam radila prethodnih 6 meseci i da počnem ponovo. A može i da mi se desi da imam osećaj da je sve savršeno i da je album gotov."

Kad god da objavi album, sigurni smo da će proći vrlo zapaženo. Do tada možemo da uživamo u saradnjama sa kolegama.

Ocenite
(1 glas)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register