TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1434 guests and 4 members online

  • vuk-time-out
  • petko
  • kowac93
  • maja.vlahovic.904

Završen EXIT festival

Velikom žurkom na Mejn stejdžu u režiji Hardwell-a, jednog od najboljih DJ-eva na svetu, koncertom "Orthodox Celts"-a na Fjužn stejdžu i nastupom legendarne Nine Kraviz na Dens areni, završen je ovogodišnji Exit festival koji je sa više od 215.000 posetilaca najposećeniji ikada.
Ove godine po prvi put je primenjen koncept "nultog dana" rezervisanog za nastup svetskih mega zvezda što "The Killers" zaista i jesu i pokazalo se da je taj koncept na dobar način prihvaćen od strane publike pa je izvesno da će u buduće umesto četiri Exit redovno trajati pet dana.
Exit karavan, koji ove godine slavi 50 godina od čuvenog leto ljubavi, nakon krstarenja od Umaga i Sea star festivala , preko Temišvara, odnosno Revolution festivala i Novog Sada, seli se u Crnu Goru, tačnije u Budvu gde će od 13. do 15. jula biti održan četvrti po redu Sea dance festival.


Ocenite
(2 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register