TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1943 guests and 3 members online

  • kowac93
  • maja.vlahovic.904
  • DidiTDI

Drejk osvojio 13 Bilbord nagrada

23/05/2017

U Las Vegasu je održana spektakularna 24. po redu ceremonija dodele Billboard Music Awards, trofeja američkog muzičkog magazina, a dominirao je reper Drake sa osvojenih 13 nagrada.

Drake je na taj način nadmašio raniji rekord pjevačice Adele, koja je 2012. osvojila 12 trofeja.
Drake je osvojio nagrade na najboljeg umetnika, najboljeg muškog pjevača, najboljeg muzičara u Top Billboard 200 i Top Hot 100, za najprodavaniju pjesmu, za streamove pesama, za najboljeg rap umetnika, za najbolji album na Top Billboard 200, najbolji rap album, saradnju s WizKidom i Kylom te za njihovu zajedničku pesmu "One Dance" i za najbolju turneju.
Nagrada "Bilbord ikone" ove godine dodijeljena je Šer koja je tokom večeri izvela dve numere, "Believe" i "If I Could Turn Back Time".
Za najboljeg ženskog izvođača proglašena je Bijonse, najbolji rok sastav bio je "Twenty One Pilots", a najbolju turneju je prema Bilbordu imao "Coldplay".

Muzičke nagrade Bilbord dodeljuje istoimeni američki muzički časopis koji dobitnike, za razliku od Gremija, određuje prema prodaji albuma.

Za nagrade Gremi je zadužen žiri.

Ocenite
(1 glas)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register