TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1943 guests and 3 members online

  • kowac93
  • maja.vlahovic.904
  • DidiTDI

The Prodigy na Sea Star Festivalu

20/12/2016

The Prodigy na Sea Star FestivaluPrvi u nizu festivala na Egzitovoj festivalskoj avanturi 2017. godine biće novi Sea star festival, koji će biti održan 26. i 27. maja u turističkom kompleksu "Stella Maris" u Umagu, saopštio je Egzit.
Kako se navodi, već je poznat i deo programa glavne bine novog festivala, a prvog dana će nastupiti bend Prodidži (The Prodigy) u okviru turneje, kao i regionalno popularan bend Dubioza kolektiv iz Bosne i Hercegovine.Si star će ugostiti i hrvatski sastav Urban end for (Urban&4).

Osim tri najavljena benda, novi Egzitov festival u Hrvatskoj predstaviće i nekoliko desetina najznačajnijih imena svetske i regionalne muzičke scene na šest različitih bina.

Festival će trajati dva dana, ali je najavljena i "velika žurka zagrevanja" u četvrtak, 25. maja, kao i žurka "za one najizdržljivije" u nedelju, 27. maja. Osim novog Si star festa, Egzit će zadržati i ostale festivale koji spadaju u "letnju avanturu", pa će tako rumunski Revolution festival u Temišvaru biti održan 2. i 3. juna.

Ocenite
(0 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register