TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1224 guests and no members online

Svet je i dalje u šoku. Jedna od najvažnijih figura moderne muzike, Chester Bennington, oduzeo je sebi život u svom domu. Imao je četrdesetjednu godinu. Osim da se obesio, još uvek se ne zna ništa drugo.

Saznaj više...

Ed Sheeran na evropskoj turneji

Ocenite
(2 glasa)

Pevač je najavio svoju novu turneje i imaće nastup na Olimpiastadionu iduće godine.

Saznaj više...

Završen Sea Dance festival

Ocenite
(0 glasa)

Jedna od najprepoznatljivijih svjetskih muzičkih zvijezda Šon Pol napravio je završnu žurku ovogodišnjeg Sea Dance festival.

Saznaj više...

Na albumu se nalazi 11 pesama, zajedno sa već objavljenim singlovima Believer koji uveliko slušamo na TDI radiju, yatim Thunder i Whatever It Takes. Imagine Dragons su producirali svoj novi album zajedno sa švedskim dvojcem Mattman & Robin, kao i sa Britancem Alexanderom Grantom (poznatijim i kao Alex Da Kidd).

Saznaj više...

Južnokorejski megahit repera PSY-a, bio je najgledaniji video na mreži "Jutjub" u poslednjih pet godina, ali od danas više nije.

Saznaj više...

Završen EXIT festival

Ocenite
(2 glasa)

Velikom žurkom na Mejn stejdžu u režiji Hardwell-a, jednog od najboljih DJ-eva na svetu, koncertom "Orthodox Celts"-a na Fjužn stejdžu i nastupom legendarne Nine Kraviz na Dens areni, završen je ovogodišnji Exit festival koji je sa više od 215.000 posetilaca najposećeniji ikada.

Saznaj više...

Calvin Harris - novi singl

Ocenite
(3 glasa)

Škotski DJ Calvin Harris objavio je prvi spot sa svog novooočekivanog albuma "Funk Wav Bounces Vol. 1" za pesmu "Feels" u kojoj mu gostuju Pharrell, Katy Perry i Big Sean.

Saznaj više...

U čast jubilarnih 15 godina rada mts Dance Arene, objavljen je dokumentarni film o ovoj bini EXIT festivala.

Saznaj više...

The Chainsmokers - novi singl

Ocenite
(1 glas)

Novi singl opisuje koliko im je novostečena slava uticala na ljubavni život.

Saznaj više...

Sting dolazi u Beograd!

Ocenite
(2 glasa)

Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje "57th & 9th World Tour" dolazi u Srbiju. Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank areni.

Saznaj više...

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony & wOOzy. Copyright 2012, All Rights Reserved!

Login or Register