TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 760 guests and one member online

  • Moma73

TDI RADIO i BEOSPORT NAGRADJUJU NAAAAJVERNIJE SLUŠAOCE TDI RADIJA!BEOSPORT i TDI EKIPA su odlučili da najvernije slušaoce TDI radija nagrade toplim BEOSPORT paketom kako bi vam i u najhladnijim danima ova zima bila topla! Nudimo vam mogućnost da osvojite profesionalne i izuzetno kvalitetne i tople zimeske kape, fantomke, čarape i rukavice!

A kako? Svi koji budu uspeli da dokažu da su i 2016te vrlo pažljivo pratili TDI hitove i da poznaju muziku koju smo vam puštali ove godine!

Pred vama je kratak muzički mix od 3 ovogodišnja TDI hita. Nakon što se budete prijavili, TDI poziva nekoga od vas i pušta vam pripremljeni mix. Ukoliko prepoznate koja ste 3 ovogodišnja TDI hita čuli u mixu, osvojili ste super novogodišnji poklon koji vam poklanja TDI radio!!!

Prijavite se sms-om odmah a evo i kako! Ukucajte MIX, napravite razmak, upišite svoje ime i prezime i sve to pošaljite na 069/3089-399. Prijavi se sms-om i dokaži da ste i ove godine pažljivo pratio TDI hitove. Ukucaj MIX, napravi razmak, upiši svoje ime i prezime i sve to pošalji na 069/3089-399. Požurite! Neka i ova zima bude topla sa BEOSPORTOM

(NAPOMENA: Cena sms-a je standardna i odredjena time koliko Vam mobilni operater naplaćuje. TDI radio ne ostvaruje dodatni profit na sms porukama svojih slušaoca)

Ocenite
(17 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register