TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 450 guests and one member online

  • Anonymous69

JELA JAGODINA I TDI RADIO TRAŽE NAJLEPŠU PROSIDBU U SRBIJI

U oktobru, mesecu prosidbi i venčanja, slušaoci TDI radija dobijaju jedinstvenu priliku da se na zabavan način takmiče i da na najlakši način osvoje NOVU FANTASTIČNU JELA JAGODINA KUHINJU "RIVA"! (više informacija o samoj kuhinji, nalaze se na kraju teksta) ili jednu od super dnevnih JELA nagrada.

A kako?

JELA JAGODINA i TDI RADIO su organizovali potragu za najlepšom pričom o prosidbi u Srbiji. Drage dame, kako Vas je muškarac zaprosio? Muškarci, koliko ste bili kreativni kada ste zaprosili Vašu voljenu damu? Setite se kako je to izgledalo i podelitu priču sa nama jer...

Autora najlepše priče, koji će nas ubediti da je baš njegova prosidba najlepša prosidba u Srbiji, NAGRADIĆEMO POTPUNO NOVOM I FANTASTIČNOM KUHINJOM RIVA IZ JELA JAGODINE!!!!

Takodje, u periodu od 08.10.2018. do 21.10.2018., svakog radnog dana ćemo po jednog prijavljenog učesnika nagradjivati i super dnevnom JELA nagradom. Očekuju vas zaista i lepi i korisni kuhinjski paketi, a jedan od 10 dobitnika dnevne JELA nagrade, postaće i dobitnik glavne nagrade – JELA JAGODINA KUHINJE "RIVA".

Priču o svojoj prosidbi možete poslati sms-om. Ukucajte JELA, napravite razmak, kratak opis prosidbe i sve to pošaljite na 069/3089-399.

(Napomena: Sve cene se tarifiraju po standardnom cenovniku mobilnih operatera. TDI RADIO ne ostvaruje dodatni profit na sms porukama svojih slušaoca)

Nova JELA JAGODINA kuhinja čeka nekoga od vas i zato se prijavite odmah i igrajte se sa nama...

SREĆNO

Ocenite
(10 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register