TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 326 guests and no members online

JELA JAGODINA I TDI RADIO SU U POTRAZI ZA "NAJROMANTIČNIJOM OSOBOM U SRBIJI"

Samo na TDI radiju, najromantičniji par u Srbiji će obnoviti svoj dom novom JELA kuhinjom!


TDI radio i JELA JAGODINA su u potrazi za naaaaajromantičnijom osobom u Srbiji. Ove godine na Dan zaljubljenih, upravo će najromantičniji par osvojiti potpuno novu JELA KUHINJU!!!


A kako?


Imate zadatak da se pre svega prisetite a onda i sa ostatkom Srbije putem TDI radija podelite najromantičniju stvar koju ste uradili za nekoga ili je neko uradio za vas. Svako je u životu bio toliko zaljubljen i „lud zbog ljubavi“ da je želeo da svoju voljenu osobu iznenadi na neki nesvakidašnji način. Upravo su to priče koje JELA JAGODINA i TDI radio od vas traže. Osoba koja je uradila najlepšu, najluđu i najromantičniju stvar zbog ljubavi prema svojoj voljenoj osobi, zaslužuje da osvoji poklon koji čeka cela Srbija – NOVU JELA KUHINJU lakiranu UV lakom.


Svoje priče je potrebno da pošaljete sms-om tako što ćete ukucati prefiks JELA, napraviti razmak i priču o Vašem romantičnom gestu poslati na 069/3089-399. (Napomena: Sve cene se tarifiraju po standardnom cenovniku mobilnih operatera. TDI radio ne ostvaruje dodatni profit na sms porukama svojih slušaoca)


Svakog dana, autora najinteresantnijeg odgovora, nagradićemo interesantnim kuhinjskim poklonom. Na kraju perioda, najbolji medju naj romantičnijima, osvojiće i glavnu nagradu – JELA KUHINJU lakiranu UV lakom.

Ocenite
(29 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register