TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 551 guests and one member online

  • kowac93

NAJBOLJI NOVOGODIŠNJI POKLON ČEKA BAŠ TEBE!!!!

Osvoji VRHUNSKU GoPro HERO6 Black kameru na najzabavniji način ikada! GoPro i TDI radio ti predstavljaju akciju:

NAMESTI PRIJATELJA!
Slušaoci TDI radija ovog Decembra imaju priliku da osvoje najbolji novogodišnji poklon – NAJMOĆNIJU DO SADA – GoPro – HERO6 Black kameru na nikad zabavniji način!


A kako?

Sve što je potrebno je da osmisliš i kreiraš video kako si namestio tj prevario svog prijatelja, dečka, devojku, prodicu, komšiju, kolegu ili jednostavno... Namesti koga god poželiš!!

Važno je da budeš kreativan, zanimljiv, duhovit i drugačiji od drugih jer te upravo to može odvseti do najboljeg novogodišnjeg poklona ikada! Medjutim, to nije sve... Slušalac/takmičar koji se bude pokazao kao najkreativniji i najzanimljiviji kroz video koji će napraviti, osvojiće i let helikopterom iznad Beograda za dvoje, zajedno sa TDI ekipom.


Kako da zasigurno napraviš jedan od najboljih videa?

Ovo je odlična fora i čuvaj je za sebe, nemoj svakom da je prodaješ Instaliraj QUIK aplikaciju, obavezno! Uz pomoć Quik aplikacije, samo par klikova je dovoljno za kreiranje fantastičnih video sadržaja. Izaberite vaše omiljene fotografije i video klipove, sa vašeg telefona ili socijalnih mreža i prepustite aplikaciji da uradi montažu za vas. Aplikacija analizira tvoje fotografije i video klipove i pronalazi najbolje momente, dodaje prelepe prelaze i ekekte i sinhronizuje sve u ritmu muzike. Vašu priču, možete da prilagodite dodavanjem teksta, flitera, muzike i nakon toga je spremna za deljenje sa vašim prijateljima. Editovanje nikad nije bilo lakše - a ni zabavnije.


Šta da uradiš sa videom?

Nakon što osmisliš i snimiš video u trajanju do 60 sekundi, okači ga na svoj FB ili INSTAGRAM profil uz obavezno postavljene hashtagove: #TDI #gopro #namestiprijatelja #adriatichero. Upravo ti hashtagovi pomoćiće nam da pronadjemo tvoj video i da ga ubacimo u takmičenje za najbolji novogodišnji "NAMESTI PRIJATELJA" video. Ne zaboravi da je jako važno da otkključaš svoj profil na društvenoj mreži na kojoj si postavio/la video kako bi mogli da ga pronadjemo.


VAŽNO:

Ukoliko ne želiš da okačiš video na neku od svojih društvenih mreža, i ukoliko želiš da budeš siguran da smo tvoj video uvrstili u takmičarski deo, video nam pošalji na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Požuri, namesti prijatelja i osvoji NAJMOĆNIJU DO SADA – GoPro – HERO6 Black kameru.

A kakva te TAČNO nagrada očekuje?

GoPro HERO6 Black pretvara tvoje snimke u neverovatne priče, uz QuickStories aplikaciju za automatsko kreiranje videa na tvom telefonu. GoPro HERO6 Black automatski šalje snimke na tvoj telefon gde ih aplikacija QuickStory pretvara u atraktivno montirani video klip. Jednostavna kontrola pomoću jednog tastera. Touch zoom, 2-inčni ekran osetljiv na dodir, sa poboljšanim, jednostavnim korisničkim interfejsom, unapređena glasovna kontrola na kameri.

Sa novim GP1 čipom, video stabilizatorom nove generacije i udvostručenim performansama, nikada nije bilo realnije da se izgleda fantastično. Uz glasovnu kontrolu i izdržljiv vodootporni dizajn, HERO6 Black je vrhunski GoPro način da sa drugima podeliš svoj život u realnom vremenu.

Ocenite
(2 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony & wOOzy. Copyright 2012, All Rights Reserved!

Login or Register