TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X
A+ A A-

LOG IN

We have 459 guests and no members online

KOKS Energy Party TimePOPRAVI SVOJE VEČE! PREMIUM ENERGETSKO PIĆE KOKS

U crnoj limenci atraktivnog dizajna krije se energetsko piće sa dodatkom proteina iz surutke, najvrednijeg proteina za svaki organizam, što ga čini jedinstvenim energetskim pićem na tržištu. Izgled, boja, prijatan sladak miris i osvežavajući ukus čine ga suptilnijim i potpuno drugačijim od drugih energetskih pića čime još jednom razbija monotoniju klasičnih energetskih pića. Njegova snežno bela boja ga čini apsolutno savršenim sastojkom, kako egzotičnih koktela tako i izvanrednim za samostalnu konzumaciju. I svojim dizajnom, blagim reljefom na limenci koji ispisuje KOKS Pure White Energy, asocijacijom na beli prah, KOKS Pure White Energy sugeriše sebe kao life style odabranih, modernih i privilegovanih. Targetira sve one koji se ne plaše da budu pomalo provokativni, za sve hrabre i moderne koji žive zivotom suprotnim od monotonije.


Dobrodošli u KOKS Energy PARTY TIME

Budite spremni da čujete samo hitove. Predstavljamo najnovije singlove ali pored toga podsećamo se I pesama koje su bile aktuelne 2000ih….
Prezentujemo najaktuelnije događaje. U ovoj emisiji možete dobiti karte za popularne žurke. Tu su i reporteri koji izdvajaju najzanimljivije detalje I događaje u Srbiji.

Uvek pozitivna energija I priprema za dobre provode. Ova emisija se sluša pojačano I sa željom za dobrim provodom.
TDI ekipa sa vama u, po istraživanjima, najslušanijem muzičkom programu.

Ponedeljkom od 16h do 20h
Sredom i Četvrtkom od 18h do 22h
Petkom od 16h do 20h
Subotom od 16h do 20h

Ocenite
(307 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register