TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 544 guests and no members online

Donesi.com DobroJutarnji Program

Donesi.com je vrhunski portal za online koji svim korisnicima omogućava lako, brzo i jednostavno naručivanje hrane za kućnu dostavu putem interneta. Toliko je sve uprošćeno da ne morate da mrdnete sa stolice a hrana dolazi do vas!

Ono što je jako važno jeste i činjenica da na portalu www.donesi.com možete online čak i platiti. Ne morate imati keš, plaćate direktno na sajtu.

Kako bi naručivanje hrane bilo pristupačno bilo gde da se nalazite, donesi.com vam nudi i svoju aplikaciju za sve IoS i Android korisnike.

Takodje, imate mogućnost i grupnog naručivanja. Grupno naručivanje na Donesi.com predstavlja lak način za pravljenje zajedničkih narudžbina od strane više ljudi, koji ne moraju biti registrovani korisnici. U par jednostavnih koraka olakšajte i ubrzajte naručivanje omiljene hrane. A kako?

1. Izaberite restoran iz koga želite da naručite hranu.

2. Kada odaberete hranu inicirajte grupnu narudžbinu klikom na link u kupovnoj korpi "Napravite grupnu narudžbinu".

3. Kratki link koji dobijete na novoj stranici, Vi kao inicijator pošaljite kolegama mejlom, četom ili instant porukom. Time ste pokrenuli grupnu narudžbinu.

4. Pratite njihove aktivnosti uživo i kada svi pozvani završe sa odabirom hrane, Vi kao inicijator grupne narudžbine šaljete istu restoranu.

Donesi.com – SVA HRANA NA JEDNOM MESTU!

---

Ne volite rano ustajanje?

Budite se nervozni?

Do podne mrzite sebe, od podneva ceo svet?

Oni imaju problem za svako resenje!!!

Oni su Olivija I Enes I jutra sa njima nisu normalna!

DUHOVIT, ZANIMLJIV,DINAMICAN I INSPIRATIVAN DUET,OLIVIJA I ENES, cine VASA JUTRA drugacijim, SMEHOM I DOBRIM RASPOLOZENJEM. Svakog radnog dana od 7h do 9h u Dobrojutarnjem programu!

Budite (se) sa nama!!!

Ocenite
(172 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony & wOOzy. Copyright 2012, All Rights Reserved!

Login or Register