TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-
LOG IN

We have 745 guests and 2 members online

  • leonardo
  • MaliMilojica

Četvrtkom od 16 do 18

 

U pitanju je jedinstven kviz u našoj zemlji i najslušanija zabavna emisija u Srbiji. Emisija o kojoj se priča 7 dana kasnije.

Saznaj više...


Svima nama se desilo da sedimo u kafićima, parkovima, kafanama i da komentarišemo video klipove, TV emisije, filmove.. Tako nam vreme prolazi u smejanju, razmeni mišljenja i ideja... Prvi put u Srbiji se sada sve to sluša i svi možemo da komentarišemo o najaktualnijim stvarima i temama o kojima se nije pričalo u medijima!!!

antidepresivNa meti su političari, muzičari, sportisti, glumci, javne ličnosti, tekstovi, serije, filmovi, novinski članci, klipovi.. Priča se o korupciji, šalterskim službenicima, krađama, tračevima, komšijama, nameštaljkama u kvizoma,....
Uz najveće hitove house muzike provociramo i želimo da prenesemo naše privatne priče na 91,8Mhz

Njih dvojica - jedan protiv drugoga, protiv sebe, protiv svih u nikad luđem, novom serijalu emisija - ANTIDEPRESIV!!!!!

MRZE NAS ALI S' RAZLOGOM!!!!!!!

Ne zaboravimo: Retrospektiva Antidepresiva! Enes & Marchelo! Više..


Podsećamo Vas da je jutro najbitniji deo dana i da ukoliko se probudite sa osmehom ceo dan Vam je prijatan. Ulepšajte ga sebi uz Don Cafe Dobrojutarnji program TDI Radija.

Želimo Vam prijatno, REXONA Tako Dobro Jutro!!!!!

Sta je sve to obeležilo 7 dana iza nas? Retrospektiva pretstavlja segment emisije Antidepresiv koja na sarkastican nacin predstavlja autenticne izjave i lapsuse poznatih licnosti u vestima, emisijama raznih profila, jutranjih programa, reality-ja… Pratimo i bavimo se onim stvarima koje bi poznati najradije sakrili, ali zato smo mi tu da ih ovekovecimo. Voditelji, politicari, umetnici, narodnjaci, zabavnjaci, glumci, i mnogi drugi… Pazite se, jer svi ste na našoj tapeti!

Ocekujemo Vaše predloge, sugestije, kritike, pohvale i komentare.

 

Okupite svoje prijatelje i uživajte u zvucima “Club Life” emisije na TDI radiju. Svakog petka i subote od 20 do 24 h društvo će vam praviti Bojan.  

 

Party Time

Budite spremni da čujete samo hitove. Predstavljamo najnovije singlove ali pored toga podsećamo se I pesama koje su bile aktuelne 2000ih…. Prezentujemo najaktuelnije događaje. U ovoj emisiji možete dobiti karte za popularne žurke. Tu su i reporteri koji izdvajaju najzanimljivije detalje I događaje u Srbiji.

Saznaj više...

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony & wOOzy. Copyright 2012, All Rights Reserved!

Login or Register