TDI Facebook fan strana!

ZATVORI X


A+ A A-

LOG IN

We have 1862 guests and 3 members online

  • DukaTDI
  • maja.vlahovic.904
  • alexDob

TDI RADIO i DEICHMANN

Vreme je da vas pripremimo za novu sezonu i poklonimo novu, fenomenalnu DEICHMANN obuću!!!

A kako?TDI radio i Deichmann vas spremaju za lepo i toplije vreme i nude vam mogućnost da svakog dana osvojite jedan od vaučera za besplatnu kupovinu Deichmann obuće u iznosu do čak 100.000 dinara i to nikad lakše!!!

TRAŽIMO VAŠ NAJVEĆI KORAK U ŽIVOTU i zato, vaš zadatak je da nam javite samo koji je vaš najveći korak koji ste u životu napravili i time ćete omogućiti sebi da ostvarite mnogo najudobnijih Deichmann koraka! Da li je vaš najveći korak bio vezan za posao, ljubav, porodicu ili nešto potpuno drugačije, javite nam odmah i osvojite jedan od super vaučera za kupovinu najudobnije obuće!Svoje priče, tačnije odgovore na pitanje – KOJI JE VAŠ NAJVEĆI KORAK U ŽIVOTU, šaljete putem sms poruke. Ukucajte KORAK, napravite razmak, upišite svoje ime i koji je najveći korak koji ste napravili u životu. Sve to pošaljite na 069/3089-399 i osvojite vaučer za kupovinu u Deichmann-u u iznosu do čak 100.000 dinara!!!! (NAPOMENA: SVAKI SMS SE TARIFIRA PO STANDARDNOJ CENI KOJU ODREDJUJE MOBILNI OPERATER. TDI RADIO NE OSTVARUJE DODATNU ZARADU NA SMS PORUKAMA SLUŠAOCA)Ocenite
(48 glasa)

Face + Chat + SMS boxPowered by Joomla & TDI Radio Webmasters team. Developed & Designed by Xtraya, Dachony, wOOzy & LukaStef. Copyright 2018, All Rights Reserved!

Login or Register